Kvinder kom i form med styrketræning

Hvor meget kan vi forandre vores krop på 12 uger hvis vi står sammen om det?

Vil du tabe vægt, opbygge muskler, eller bare komme i form og få et godt helbred?
Og er du træt af:
• at træne forgæves og ikke opnå de resultater, som du gerne vil
• slankekure der ikke virker
• lede efter den eneste sandhed om træning og kost

Kunne du tænke dig at ende al din forvirrede renden rundt for at finde den endegyldige sandhed om kost og træning, hvad nu hvis der ikke kun er én sandhed. Vi er som mennesker meget forskellige så hvad der virker for den ene virker måske ikke for den anden.
Kunne du tænke dig at blive den stærkeste og sundeste udgave af dig selv uden at skal bruge al din tid på det, uden at træne hårdt og måske også ha’ det sjovt imens?
Det er faktisk muligt at opnå den krop du ønsker dig, uden tortur og på kortere tid end du tror!
Med mig ved din side kan du opnå enestående resultater, ved hjælp af enkle træningsmetoder og strategier. Min tilgang til kost og træning er så anderledes, at du bliver sparet for frustrationer, forvirring, tid og penge.
Uanset hvilken baggrund du kommer med, får du de resultater, du ønsker. Om du ikke har trænet før eller om du har trænet i lang tid det er ligegyldigt.
Du får enkle værktøjer og strategier, så du når dine mål, uanset om det handler om at tabe kilo, opbygge muskelmasse eller at få mere energi.
Via en indledende konsultation, med udgangspunkt i din baggrund og de mål du har sat dig, finder vi den rigtige løsning der passer til dig og dit liv, både nu og når du er færdig med dette forløb. Du vil blive så god til det hele at du kan fortsætte på egen hånd efter de 12 uger.

Jeg forventer at du er engageret.

De 12 ugers træning ser sådan ud:

Træningen består af vægt træning med vægte og Kettlebells.
Styrke træning med vægte giver øget muskelmasse og derved forbrænder du mere på daglig basis.

Programmet består af træning 2 gange om ugen i alle 12 uger for at få det optimale ud af træningen. Trænings dage er tirsdag og torsdag.

Du bliver oplært i at udføre øvelserne korrekt så du nemt kan fortsætte på egen hånd efter endt forløb.

I prisen er inkluderet en personlig konsultation hvor du bliver vejet og får målt fedt procent og får taget billeder, vi taler om kosten så den tilpasses dig.
Konsultationen bliver lagt inden forløbet starter, så vidt det er muligt, der er vejning og fedt procent måling hver anden uge, gennem hele forløbet.
Du har adgang til mig via e-mail og sms hvis du har spørgsmål undervejs i forløbet.

Prisen er
kr. 1500,- for alle 12 uger
Træning er tirsdag kl 18.30 og torsdag kl 19.30
Første gang er d. 9 januar 2018.

Vel mødt
//Helle Rannes